Resmi Gazetede 06 Kasım 2002 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 2020 KPSS puanı ile Destek Personeli alımı yapılacak. Alımlar sözleşmeli olarak yapılacak olup 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve kadro bilgisi şöyledir.

Destek Personeli Alımı Kadro Bilgisi:

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindejş eksikliği karşılamak üzere 1 Destek Personeli alımı yapılacak.

ARANILAN GENEL KOŞULLAR:

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

3. Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak).

4. Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

5. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

6. Daha önceden herhangi bir kurumda çalışırken iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

Başvurular Başladı!

Sözleşmeli Personel alımı için Başvurular başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Adaylar Başvurularına 06 Kasım 2020 tarihinde başlamış olup en geç 20 Kasım 2002 tarihine kadar yapılacaktır. Buna göre Başvurular, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfası https://ilan.subu.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (e-Devletten alınan karekodlu belgeler veya kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı ve mühürlü belgeler), başvuru yapabilir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim