Türkiye İş Kurumu Müdürlüğü hizmet merkezi tarafından açıklanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığının Marmara ve Boğazlar onarım destek komutanlığı İstanbul Pendikteki şube müdürlüğünde görevlendirilmek üzere terörle mücadele kapsamında malul sayılmayacak şekilde yaralanan 2 kişi engelli 2 kişi olmak üzere toplamda 4 personel alımı yapılacak.

BULAŞIKÇI ALIMI;

Bulaşıkçı kadrosundaki alımlarda TMY kapsamında 2 işçi alımı olacak. En az ilköğretim mezunu olmak gerekmektedir. Başvurular 28 Eylül 2020 tarihinde pazartesi gününden itibaren alınacak. Adayların bu ilandaki başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler.

BÜRO MEMURU ALIMI;

Büro işçisi alımında ise muhasebe ve finansman ile muhasebe alanlarından mezun olmak yada Lise mezunu olup insan kaynakları eğitim sertifikasına personel bordro ve özlük işleri sertifikasına sahip olmak, muhasebe yardımcısı, genel muhasebe, temel muhasebe sertifikası ile muhasebe uygulamaları sertifikasından birine sahip olmak gerekmektedir. Sahil Güvenlik Komutanlığının iki farklı ilanına da başvurular iŞKUR üzerinden yapılacak. 2 Ekim 2020 tarihine kadar başvurular devam edecek. İlan işkur'da e-şube portalından açıklanacak ve başvuru alınacak.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Bakanlıklara ve kamu kurumlarına açıkladığı diğer alımlardan bazıları şu şekilde; Diyanet İşleri Başkanlığı 5 bin memur, Yüksek Öğretim Kurulu, Adnan Menderes Üniversitesi, Dışişleri Bakanlığı, Tübitak, Adalet Bakanlığı olarak açıklandı.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim