Devlet Personel Başkanlığı tarafından 27 Aralık 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Buna göre Engelli olarak 2 kişi Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığına ve  2 kişi Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Konutanlığına olmak üzere toplamda 4 kişi alınacatır.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı adaylardan, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca her iki komutanlıkta 1 er Genel Alan temizleme Görevlisi / meydncı ve 1 er adet Büro Görevlisi alınacaktır. Buna göre Meydancı kadro uiçin Lise veya dengi okul mezunu olmak şartı ve Büro Görevlisi kadrosu için ise mesleki eğitim veren liselerin ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 27 Aralık 2017 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 05 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup aşağıdaki verdiğimiz bağlantıları inceleyerek ilanların tam metinlerini inceleyebilirsiniz.

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığı

Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Konutanlığı

Editör: TE Bilisim