Devlet personel başkanlığı tarafından geçen haftalarda yayımlanan duyurular arasında yer almakta olan, Sahil Güvenlik Komutanlığı ilanı ile Engelli Personel Alımı yapılacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı iki farklı bölgede bünyesine toplamda 4 işçi personel alacak. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Engelli olarak 2 kişi Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığına ve  2 kişi Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Konutanlığına olmak üzere toplamda 4 kişi alınacatır.

Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlıkları aşağıdaki alanlarda alım gerçekleştirileceklerdir. Adaylardan bu kadrolar için 18 Yaşını tamamlamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak şartları aranacaktır.

Başvurular 27 Aralık 2017 tarihinde başlamıştı ve artık başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 05 Ocak 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.  Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup aşağıdaki verdiğimiz bağlantıları inceleyerek ilanların tam metinlerini inceleyebilirsiniz.

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığı

Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Konutanlığı

Editör: TE Bilisim