18 Haziran 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine 1 kişilik boş kadro ile tesviyeci alacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı adaylardan bazı şartlar aramakta ve bu şartları yerine getiren adayların başvuruları kabul edilecek ve Sahil Güvenlik Ege Denizi Onarım Destek Komutanlığı Bayraklı/ İZMİR adresinde göreve başlayacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı adaylrdan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 28 yaşını tamamlamış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2016 yılına iart puana sahip olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Meslek Eğitimi veren Liselerin Makine Tekonlolojisi, Makine Mekatranik, Torna-Tesviye, bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

Sahil Güvenlik Komutanlığı söz konusu ilanı ile 1 kişilik tesviyeci pozisyonuna Terörle Mücadelede Malül sayılmayacak şekilde yaralanan statüsünde alım yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularıa ilanın yayım tarihi olan 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 10 gün içerisinde yani en geç 27 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden İl Şube Müdürlüğüne veya resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim