Sahil Güvenlik Komutanlığı yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek için alım yapacak. Duyurusu Devlet Personel başkanlığı tarafından tarafından yapılmış olup başvuru işlemleri ve diğer işlemler Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı ilkadım/Samsun ilinde Büro İşçisi alacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı alım yapacağı pozisyon için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ( EKPSS ), Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, engelli statüsü dışında çok tehlilkei işlerde çalışmasına uygun olduğunu gösteriri belgeye sahip olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak niteliklerini taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

Ayrıca özel olarak, mesleki Eğitim veren liselerin Bilgisayar Bilgiişlem, Bilgisayarlı Muhasebe, Muhasebe ve Finansman, Büro Yönetimi, Muhasebe veya Düz lise mezunu olup, 3308 sayılı kanun kapsamında Bilgisayar, Bilgisayarlı Muhasebe veya herhangi birinden MEB onaylı sertifikaya sahip olan adaylar başvuru yapabilecek.

Söz konusu ilan ile Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine Engelli Büro İşçisi alacak olup adaylar başvurularına 05 Şubat 2018 tarihi ile başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 14 Şubat 2018 tarihine kadar yapmaları şarttır. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri veya internet (www.iskur.gov.tr.) aracılığıyla yapılacaktır. Ayrıca Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya ulaşmak için aşağıdaki ilanın tam metni bağlantısını kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim