Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için dfarklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre toplamda 74 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Başvuru şartları ve alım yapılacak birimler aşağıdaki gibidir.

HANGİ BİRİMLER ALIM YAPIYOR:

Sahil Güvenlik Komutanlığı Onarım Destek Komutanlıklarına 74 kiş ialacak. Buna göre Mersin Onarım Komutanlığı, 5 Marmara ve Boğazlar Komutanlığı 31, Karadeniz Destek Komutanlığı 20 ve Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı 18 olmak üzere toplamda 74 işçi personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu ilanlar yayımlandı ve başvuru şartları açıklandı. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamalamış olmak, Yapılacak Güvenlik Soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu kurum ve kuruluşlarının kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilriler .Buna göre başvurular en geç 07 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılmas gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlükleri veye internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapılacaktır. Ayrıca ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Onarım Destek Komutanlığı 18 Sürekli İşçi Alacak

Sahil Güvenlik Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı 20 Sürekli İşçi Alacak

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Komutanlığı 31 Sürekli İşçi Alacak

Sahil Güvenlik Mersin Onarım Komutanlığı 5 Sürekli İşçi Alacak

Editör: TE Bilisim