Sahil Güvenlik Komutanlığı 24 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak için farklı bölgelerde toplamda 102 adet işçi personel alacak. Sahil Güvenlik Komutanlığı Akdeniz/Mersin, Bayraklı/İzmir, Tuzla/İstanbul ve İlkadım/Samsun illerindeki Komutanlığına alım yapacak. Aşağıda illere göre alım yapılacak kadro sayılarına ve başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

KADROLAR:

Akdeniz/Mersin : 9 Kişi,
Bayraklı/İzmir: 33 Kişi,
Tuzla/İstanbul : 39 Kişi,
İlkadım/Samsun : 21 Kişi,

Olmak üzere toplamda 102 kişilik kadro açılmış olup bu kadrolara alınacak personellerin pozisyonları farklıdır. Bu Pozisyonlara ulaşmak için Özel şatları incelemek için alt kısımdaki illere göre ayrılmış ilan metinlerini inceleyebilirsiniz.

GENEL ŞARTLAR:
  • 18 Yaşını Doldurmuş Olan adaylar,
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
  • Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç verecek olan adaylar,
  • Kamu kurum veya kuruluşlarından herhangi bir suça uğramamı olan adaylar,
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edim ifasına fesat karıştırma, suçta kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Sağlık durumunun tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak.Sağlık Raporu İş Yeri Hekimi tarafından incelenecek ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 15'inci maddesi gereği kişinin yapacağı işe uygun olduğunu belirtilen sağlık raporu İş Yeri Hekimi tarafından düzenlenecektir.
  • şe göndermede öncelik hakkından yararlanacak adaylar, durumlarını daha önce çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarından alacakları belgeyle ıspat etmek zorundadırlar. Terörle mücadele sırasında malul sayılmayacak şekilde yaralananlar, sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısıyla, terörle mücadelede göstermiş oldukları üstün başarı nedeniyle takdire layık görülenler Kuvvet komutanlığı için asgari Tugay Komutanlığınca, Jandarma Genel Komutanlığı için asgari Alay Komutanlıklarınca kendilerine verilen takdir belgeleriyele durumlarını belgelemeleri gerekmektedir
Akdeniz/Mersin ilanına ait ilanın metni için Buraya Tıklayınız.
Bayraklı/İzmir ilanına ait ilanın metni için Buraya Tıklayınız.
Tuzla/İstanbul ilanına ait ilanın metni için Buraya Tıklayınız.
İlkadım/Samsun ilanına ait ilanın metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim