İnternet sektöründe en çok tıklanan siteler arasında yer almakta olan ve her sene ilan sektöründe ödüllere layık görülen Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi yayımlamış  olduğu açık iş pozisyonları için çok saayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kresmi sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamından da açık pozisyonları ilan etmektedir.

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi internet ortamında yayımladığı 20'ye yakın açık poziyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. 20'ye yakın yayımlanan açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek olan Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Açık İş Pozisyonu: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Güvenlik Mühendisi
Satış Destek Takım Lideri
Tele Satış Uzmanı
Yazılım Mimarı
Tekirdağ Kurumsal Saha Satış Uzmanı
Kurumsal Saha Satış Uzmanı
Reklam Satış Uzmanı
Üst Düzey Yönetici Asistanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi 20'ye yakın açık pozisyon için personel alıyor.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketinin alım yapacağı 20'ye yakın pozisyon için başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip ederek gerekli nitelikleri öğrenebilir ve müracaatlarını yapabilir.

https://goo.gl/UzPXtx