Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü boş pozisyonlarını doldurmak içni personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor.Buna göre yeni yayınlanan bildiri ile Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki kaç kişi alınacak? alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? İşte yayınlanan ilana göre tüm soruların cevapları.

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

Sağlık Bakanlığı bünyesinde ki Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yayınladığı resmi bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan personeller; Proje Destek Personeli Danışmanı pozisyonunda çalışacak.

Kimler Başvurabilir

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yayınladığı Proje Destek Personeli Danışmanı pozisyonu için kimler başvuru yapabilir.

Üniversitelerin Eğitim, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, İletişim, İdari Bilimler bölümlerinden mezun olmak
İngilizce biliyor olmak (tercihen)
Proje yönetimi konusunda deneyimli
Seyahat engeli bulunmamak
Microsoft Office uygulamalarını kullanabiliyor olmak
Erkek adaylar için askerlik sıkıntısı bulunmamak
Yukarıda adı geçen niteliklere sahip olan adaylar Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu bildirilere başvuru yapabilir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağı da verilen adrese şahsen gerekli formlar ile başvuru yapması gerekmektedir.

e-mail : [email protected]
ADRES: Ziya Gökalp Caddesi No: 40 Kat: 6 Kolej / ANKARA
Editör: TE Bilisim