Sağlık Kurumlarının İŞKUR üzerinden yayınladıkları ilana göre; Türkiye’nin farklı illerinde toplamda 371 adet personel alımı gerçekleşecek. Birçok şart talep edilen pozisyonlara başvuru yapmak için detayları inceleyebilir, uygun olduğunuz pozisyonlarda başvuru yapabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlara ve Hangi İllerde Alım Yapılacak?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan detaylarına baktığınız zaman, Hastane Yönetimi ve Organizasyonu Meslek Elemanı (90), Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (194), Hasta Bakımı Teknisyeni (1), Hasta Danışmanı (75), Hasta Kabul ve Kayıt Görevlisi (18) ve Hastane Hizmetlisi (11) personel alımı gerçekleşecek.

Alımların genel olarak İstanbul, Ankara, Denizli, Mersin, Bursa ve Antalya şehirlerinde yapılacağı ilanlarda yer alan detaylardandır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru genel şartları olarak; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, kadrolarda yer alan eğitim şartını yerine getirmek, takım çalışmasına ve vardiya sistemiyle çalışmaya uyumlu olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, bilgisayar sertifikasına sahip olmak gibi şartlar yer almaktadır.

Başvuru Nereden Yapabilirim?

Başvuru yapabilmek için, İŞKUR internet şubesini veya İŞKUR bürolarını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra, bazı ilanlarda yer alan mülakatlara katılmanız da gerekebilir.

İlan Detaylarına Ulaşmak İçin; esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim