Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde bulunan eksikliği tamamlamak amaçlı farklı kadrolarda toplamda 245 kişilik kadro ile akademik personel alımı yapacak. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyan adaylar alacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine 245 kişilik kadro ile alım yapıyor ve bu kadrolar, Farklı bölgeler olmak üzere Yardımcı Doçent, Doçent ve profesör dür. Alımlar farklı bölgelere ve farklı fakültelere yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylari başvurularını ilan yayımlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, 16 Kasım 2017 tarihinde başlamış olup en geç 30 Kasım 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Sağlık Bilimleri Üniversitesine şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar aşağıdaki verdiğimi bağlantıyı kullanarak daha detaylı bilgi sahib olabilirler. Her ünvan için başvuru sırasında istenilen belgeler ve yollar farklıdır. Başvuru yapacakken mutlaka ilanın tam metnini incelemeniz gereklidir. Yada ilan hakkında detaylı bilgiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi resmi sitesinden veya telefon ile bilgi alabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim