Sağlık Bakanlığına yeni personel alımı yapılacak. Bugün yayımlanan ilana göre Sağlık Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire başkanlığından yapılan yeni açıklamada, Biyoistatistik danışman alımı yapılacağı belirtildi. Danışman personel alımı başvuruları 14 mart tarihi itibari ile başladı. Son başvuru tarihi ne zaman olacağı ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detaylar neler?

SON BAŞVURU TARİHİ;

Sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi (SSGDP) kapsamında yapılacak olan alımlarda başvurular 14 Mart tarihi itibari ile başlanılacak. Son başvuru tarihi ise 28 Mart 2018 tarihinde son bulacak. Eğitim düzeyinde İstatistik bölümünden mezun olan adayların deneyim şartında 3 yıl iş tecrübesinin olması istenildi. Başvuruda istenilen diğer şartlar neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Sağlık Bakanlığının SSGD projesi kapsamında yapılacak olan alıma örgün Lisans İstatistik bölümü mezunları başvuru yapılabilecek. İstatistik ve biyo istatistik alanlarında yüksek lisans mezunları tercih sebebi olacak. İş tecrübesinde 3 yıl deneyimli, STATA, STATview, SPSS, SAS, Minitab, WinQSb, R programlarını kullanabilen ve 1 yıl deneyimli olmaları, office programlarına sahip olmaları istenilmekte. Ayrıca yabancı dil sınavından 60 puan almış olmaları istenilmektedir.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN,

28 Mart tarihine kadar devam edecek olan danışman alımına başvurular için özgeçmiş diploma, sertifika, referans mektubu, vb. belgelerin birer fokopisi ve başvuru mektubu ile birlikte 28.03.2018 tarihi saat 18:00’a kadar mail ile yada elden başvuru yapabilecekler.

Editör: TE Bilisim