Sağlık Bakanlığının önümüz deki ay 3 bin 900 kişilik personel alımı gerçekleştirmesi beklenmekteyken alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından az önce kamuoyuna duyuruldu.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan da Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 3 bin 890 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceği belirtildi. 

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun 3 bin 890 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağı öğrenildi peki bu alım ilanına adaylar ne zaman başvuru yapabilecek.

Sağlık Bakanlığı adına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile 2 Mart 2017 ve 9 Mart 2017 tarihleri arasında KPSS-2017/3 personel alımı gerçekleşecek. Adaylar ÖSYM'nin sitesi aracılığı ile bu tarihler arasında başvuru yapabilecek.

Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim İçin Kadro Ayrıldı!

Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunlarına özel kadroların ayrılacağı Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden yayımlanan duyuru ile bildirildi. Ancak henüz Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştireceğine dair bilgi verilmedi.

2 Mart 2017 tarihinden önce Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından ilan edilecek olan KPSS 2017/3 personel alımı tercih kılavuzunda lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için ayrılan kadroların detaylı olarak belirtilmesi bekleniyor. Tüm detaylar için aşağıda ki resmi bildiriyi inceleyebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim