Sağlık Bakanlığı boş pozisyonların doldurulması için her sene binlerce personel alımı yapmaya devam ediyor. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu da boş kadrolara göre alımlar gerçekleştirmekte ve konu hakkında bildiri yayımlamaktadır. Genel olarak ilanlar resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta olup Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından yeni yayımlanan ilan ile personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sağlık Bakanlığı bünyesinde ki Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Söz konusu bildiriye göre alınacak olan personeller rapor bazlı danışman olarak görev yapacak. Alınacak olan personel sayısı hakkında her hangi bir detay sunulmadı.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu bünyesinde rapor bazlı danışman personeli olarak görev yapacak adayların Kasım 2016'da iş başı yapacakları tahmin edilmektedir. Son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2016 olarak belirtildi. Başvuru yapmak isteyen adayların Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu formları eksiksiz ve doğru olarak doldurması gerekmektedir. Aynı zamanda adayların CV (öz geçmiş)'de hazırlaması gerekiyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan adres ile irtibata geçmesi gerekmektedir. Söz konusu formları ve detayları öğrenmek için aşağıda bulunan linki takip edebilirsiniz.

T.C. Sağlık Bakanlığı
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı
Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak 
No:4 06520 Balgat / ANKARA

http://www.tkhk.gov.tr/DB/18/6746_performans-yonetimi-
Editör: TE Bilisim