Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımı yapıyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak adına Sağlık Bakanlığı alımı yapacağını duyurdu. Sizlerde Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımı ilanına başvurmak için, haberimizin detaylarında bulunan genel nitelik ve şartları kontrol ediniz.
 
Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alacağını 26 Ocak 2016 tarihli ilanında yayınladı. Sağlık Bakanlığı yapmış olduğu duyurusunda kendi bünyesinin personel istihdamını karşılamak için boş kadrosundaki Ruh Sağlığı Uzmanı pozisyonuna Personel alacak. Peki Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımı için Alınacak olan personelden istenecek olan genel şart ve başvuru bilgileri açıklandı mı?
 
Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımı için kimler başvuru yapabilecek? Lise mezunları Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımına başvuruda bulunabilecek mi? Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımı için KPSS şartı var mı?
GENEL ŞARTLAR:
1-En az on yıldır akademik unvana sahip olması,
2-Madde bağımlılığı alanında en az 5 yıl çalışmış olması,
3-Madde Bağımlılığı alanında eğitimleri, seminerleri ve/veya yayınları olması,
4-Tercihen AB, Dünya Bankası vb. uluslararası kuruluşlarca finanse edilen, bağımlılıkla ilgili projelerde çalışmış olması.
5-Üniversitelerin tıp fakültelerinin ruh sağlığı ve hastalıkları anabilim dalında öğretim üyesi görevini yürütüyor olması,
Sağlık Bakanlığı Ruh Sağlığı Uzmanı alımına ilşkin diğer bilgileri aşağıd averdiğimiz linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim