Sağlık Bakanlığı 2019 Nisan ayında yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını belirtmişti. Bu bağlamda adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamışlardı ve artık başvurularda son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak sizler için birkez daha ilanımızı derledik.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi kapsamında Danışman alacğaını ilan etmişti. Bu yönde ilgili Proje süresi Haziran 2019 ile Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Alımlar 2019 ve 2020 yıllarına aittir. 

Sağlık Bakanlığı, 4 İş Analisti, 1 İş Zekası Geliştirme Danışmanı, 4 Karar Destek Uzmanı,1 Kıdemli Yazılım Mimarı, 2 Veri Kalitesi, Test ve  Analiz Uzmanı, 2 Veri Tabanı Danışmanı, 3 Yapay Zeka Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Danışmanı ve 3 Yazılım Test Personeli kadrolarına toplamda 21 personel istihdam yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Sağlık bakanlığı personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 25 Nisan 2019 tarihi itibari ile başladı ve en geç 21 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurular sona erecektir. Adaylar başvurularını, T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne şahsen veya Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001. Cad. No:9 Kat:3 Oda No:9 Satın Alma Birimi Çankaya/Ankara adresine posta yolu ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu 21 Danışma personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylardan, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili deneyime sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartlar aranır.

Ayrıca her pozisyon için özel niteliklere ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim