Sağlık Bakanlığı'nın merkez taşra teşkilatı sürekli olark işçi kadrolarına yapılacak olan 5 bin 298 personel alımlarıyla ilgil süreç kura çekiminin zamanının belli olmamasıyla birlikte tıkandı. Sağlık Bakanlığı bünyesi için yapılacak olan personel alımları süreci ise Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından kontrol edilmekteydi. Bu kurumlar tarafından alım süreci başlanmış olup ilk başvurular yapılmış kuraya hak kazanan adaylar resmi internet sitesi üzerinden duyrulmuştu. Fakat ismi duyrulan adaylar için yapılacak kura çekimi ne zaman yapılacağı halen açıklanmadı.

PERSONEL ALIMLARI İÇİN KURA NE ZAMAN ÇEKİLECEK

İŞKUR tarafından yayımlanan duyuruya göre Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından kuraya girecek olan adayların asil listelerinin belli olduğu açıklandı. Personel alımı kurası ne zaman çekileceği bilinmezken İşin Olsa ekibi olarak bu işin takipçisi olacağımızı ve olası bir yeni gelişmelerde sizleri haberdar edeceğimizi belritmek isteriz. 

Personel alımı için yayınlanan nihai listelerde İstanbul'dan 51 bin 767 Ankara'dan ise 55 bin 538 kişi olduğu açıklandı.

Editör: TE Bilisim