Sağlık Bakanlığına KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak.

2019 yılı personel alım ilanları kapsamında ilan edilen 9 farklı kadrodaki başvurular devam ediyor. Adaylar hangi kadrolarda istihdam edilecekler? Yazılım Test Personeli, İş Zekası Geliştirme Danışmanı, Veri Kalitesi, Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Tabanı Danışmanı, İş Analisti, Test ve Analiz Uzmanı, Karar Destek Uzmanı. Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı kadrolarında istihdamlar sağlanacak.

9 FARKLI KADRODA DANIŞMAN ALIMI;

Bakanlığın bir projede görevlendirilmek üzere Sağlık Bilgi Sistemleri Müdürlüğü tarafından ilan edilen kadrolarda görevlendirilecekleri alımlarda özgeçmiş hazırlamaları ve istenilen sertifikaları sunmaları gerekmektedir. Adaylar başvuruları 15 Mart tarihine saat 18:00’a kadar yapabilecekleri belirtildi. Posta ile müracaat yapılabileceği son başvuru tarihinden önce gelen postaların kabul edileceği belirtildiğinden postadan kaynaklı gecikmeler için dikkat edilmesi gerekmektedir. Adayları Ankara ilinde bulunan Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne başvuru yapabileceklerdir.

Adayların başvurularda Fakültelerin 4 yıllık öğrenim gören bölümlerinden mezun olmaları, başvuru yapacakları alanlarda iş tecrübesine sahip olmaları, yabancı dil puanlarına sahip olmak. İlgili dil için KPDS, ÜDS/YDS puanlarına sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHİ

Sağlık Bakanlığına yapılacak danışman alımlarına başvurular 15 Mart Cuma günü saat 18:00’a kadar yapılabilecek. Diğer personel alımlarından ve gelişmelerden anında bilgi sahibi olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Sosyal medya siteleri üzerinden İşin Olsa’yı takip edebilirsiniz.

İlana erişmek için: https://sbsgm.saglik.gov.tr/TR,53519/danisman-alimi-ilani-2019.html

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA