Sağlık Bakanlığı yeni personel alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Teknik Dil Tercümanı alacak. Yayımlanmış olan ilanda başvuru şartları ve adaylardan beklenen hizmetler açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi için Dünya bankasından 120 Milyon Avro tutarında destek almış olup bu paranın bir kısmı mal, yapım işleri, danışmanlık dışı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacak olup bu kapsamda Sağlık Bakanlığı İlgili Proje kapsamında Teknik Dil tercümanı alımı gerçekleştirecek.

PERSONEL ADAYLARINDAN BEKLENEN HİZMETLER:

Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında çalışacak olan Teknik Dİl Tercümanı personellerinin, İngilizceden Türkçeye, Türkçeden İngilizceye tercüme edilmesi, Projeyle ilgili konularda Dünya Bankası başta olmak üzere diğer uluslararası kuruluşlarla iletişimin sağlanmas, çevirisi yapılmış olan tüm dökümanları kaydetmesi, PYDB'ye Sağlık Bakanlığının diğer birimlerinden iletilen her tür dokümanın çevirisinin yapılması, Toplantı, seminer, konferans vb. etkinliklerde Proje Yöneticisi başta olmak üzere kurum personeline ardıl tercümanlık yapılmaı gibi görevlerden sorumlu tutulacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Sözk onusu pozisyona başvuru yapacak adaylar başvurularını yapabilmeleri için, Yurtiçi ve yurtdışı seyahate engeli bulunmamak, Dil eğitimi veren üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, Mütercim-Tercümanlık,  İngiliz Dili ve Edebiyatı veya  Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümlerinden mezun olmuş olmak, Çeviri alanında ve  Sağlık, ekonomi vb. alanlardaki metinlerin tercümesi konusunda en az 2 yıllık tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

İlgili proje süresi 31 Masyı 2020 tarihine kadar devam edecek. Bu yönde söz konusu olan Personel alımı ilanı 01 Nisan 2019 tarihinde Sağlık bakanlığının resmi internet sitesi ilan yayımlanmış olup adaylar başvurularını en geç 15 Nisan 2019 tarihi saat 18:00 a kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular adayların Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını (PYDB/2018/CS/P.3/IC/1 - Teknik Dil Tercümanı) içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte son başvuru gününe kadar "T.C. Sağlık Bakanlığı Proje Yönetim Destek Birimi Satınalma Birimi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001. Cadde No:9 06800 Çankaya/ Ankar"  adresine postayla veya elden ulaştırmaları gerekmektedir.

İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim