Sağlık Bakanlığı bilindiği üzere her sene binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları Sağlık Bakanlığı aracılığı ile hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Sağlık personeli alımları yapıldığı gibi yine ilk def ve yeniden atama kurası ile de personel alımları gerçekleştirilmektedir.

Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile 2017 yılı ikinci dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ile toplam 2 bin 191 sağlık personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Müracaatlar sürüyor.

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı 2017 yılı ikinci dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ile 2 bin 191 sağlık personeli alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan ile;

DİŞ TABİBİ
ECZACI
TABİP
UZMAN DİŞ TABİBİ
UZMAN TABİP

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için ilk defa ve yeniden atama kurası için müracaatlar kabul edilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Sağlık Bakanlığı 2017/2 2 bin 191 sağlık personeli ilk defa ve yeniden atama kurası yaptırılacak. Peki nasıl başvuru yapılacak. Adayların 4 Nisan 2017 - 12 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurular yapılacak. Adayların saat: 18.00'a kadar Personel Bilgi Sistemi aracılığı ile internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

http://www.yhgm.saglik.gov.tr/TR,19887/2017-yili-2-donem-ilk-defa-ve-yeniden-atama-kurasi.html
Editör: TE Bilisim