Sağlık Bakanlığı 250 işçi alımı sonuçlar açıklandı. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklanan yeni bir duyuruya göre 4857 sayılı kanun kapsamında İstanbul'daki yeni açılan hastanelerinde ve sağlık kuruluşlarında istihdam edilmek üzere işçi alımları gerçekleştirilecektir. Geçtiğimiz günlerde başvuruları tamamlanan 250 sürekli işçi alımı başvuru sonuçları belli olmasının ardından evrak teslimi etmeyen adaylar yedek listeden alınacak. Bu konuda istanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yeni bir duyuru daha geldi.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALINACAK?

Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, Elektrikçi , silahsız güvenlik görevlisi, Isıtma ve sıhhi tesisat, İnşaat boyacısı/boyacı, Kaynakçı (oksijen ve elektrik), Marangoz, Temizlik görevlisi alımlarında yedek listeler belli oldu.

İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine gerçekleştirilecek olan sürekli işçi alımı kuraları 7 Temmuz 2020 tarihinde tamamlandı. Adaylar yedek ve asil sonuçtan ismi belli oldu sınava katılmak için 10 ile 13 Temmuz tarihleri arasında başvuru sitesinde asil listeden gerekli başvuru yapmayan adaylar için yedek listeden yeni alınan gerçekleştirileceği müjdesi geldi. Adayların belgelerinin 16 Temmuz 2020 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen olarak yapılacak. Bunun dışında kurye posta ve kargo ile müracaat kabul edilmeyecek. Adaylara ayrıca herhangi bir tebligat gönderilmeyecek.

EVRAK TESLİMİ TARİHİ VE YEDEK LİSTESİ;

Başvuruların ardından komisyonlar tarafından yapılacak sözlü sınavlar sonucunda kazanan adaylar göreve başlayabilecekler. Ayrıca herhangi bir mazeret bildiren hastalık doğum gibi evrak teslim etmesinde mazeret sunan adayların bu durumu tabip raporu ile belgelendirmeleri halinde 1. derece yakınları aracılığıyla başvurular kabul edilecektir. Liste bulunan adaylar arasında halen askerde bulunduğu sebebiyle evrakların teslim edemeyecek durumda olanlar için 1. derece yakınları tarafından evrakların alınacaktır. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Sağlık Kuruluşlarında İstihdam Edilmek Üzere sınava Alınmak İçin evrak Teslim Edecek Aday Listesi. https://istanbulism.saglik.gov.tr/TR,187838/surekli-isci-yedek-alimi-duyurusu-hakkinda-14072020.html

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü sürekli işçi alımı sözlü sınav takvimi şu şekildedir;

Editör: TE Bilisim