Sağlık Bakanlığı Personel alımı detaylarını paylaştı. Az önce resmi İnternet adresi üzerinde yayımladığı duyuru ile 2828 Sayılı Kanun kapsamında atanacak kişiler ve belgeler belli oldu. Atanacak adaylar istenen belgeleri son tarihe kadar Sağlık Bakanlığına iletmeleri şarttır. 

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, 

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimleri kadrolarına, 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında; 16.06.2021 tarihinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yerleştirme yapılmış ve sonuçlar Bakanlığımıza gönderilmiştir. Bu kapsamda taşra teşkilatı kadrolarına, 2828 Sayılı Kanun kapsamında aday memur statüsünde yerleşenlerin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları; İl Sağlık Müdürlüklerince alınacak, göreve başlama işlemleri aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ:

Göreve başlama işlemlerine ilişkin başvurular; 24.06.2021 – 09.07.2021 tarihleri arasında Ek-1 de istenilen belgelerle birlikte en geç 09.07.2021 tarihi mesai bitimine kadar yerleşmeye hak kazandığı İl Sağlık Müdürlüğüne 3 üncü ve 4 üncü maddede belirtilen durumlar hariç şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İSTENEN BELGELER:

İstenen belgeler ve başvuru formu Sağlık Bakanlığının resmi internet adresi üzerinde duyurulmuştur. Adaylar en geç 9 Temmuz 2021 tarihine kadar belgeleri başvuru formu ile birlikte Sağlık Bakanlığa iletmeleri gereklidir.

İstenen Belgeler ve Başvuru Formu Burada

Editör: TE Bilisim