Sağlık Bakanlığına 2019 yılı ilk personel alımı başvuruları tamamlandı.

25 Şubat tarihinde sona eren Sağlık Bakanlığı uzman tabip, diş tabibi, eczacı gibi kadrolarda toplamda 1480 personel istihdamı yapılacak. Adaylar geçtiğimiz hafta başlanan başvurular için 25 Şubat tarihine saat 18:00'a kadar başvuru yapabildiler.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM KURA TÖRENİ;

Sağlık bakanı Fahrettin Koca sağlıkçı alımları için yaptığı açıklamalarda kura töreninin 28 Şubat tarihinde yapılacağını ifade etti. Kura töreni noter huzurunda gerçekleştirilecek ve eczacı kadrosunda 1. yerleştirme ile 2. yerleştirme işlemleri ayrı olarak yapılacak. Diğer branşlardaki atamalarda sadece 2. yerleştirme işlemi yapılacak. 2. Yerleştirme alımlarında Sağlık bakanlığı ve bağlı kurumlarında diş tabibi, tabip ve uzman tabip, eczacı, uzman diş tabibi kadrolarındaki alımları kapsıyor.

Başvuruda bulunup iptal etmek isteyenler için 26 Şubat ile 11 Mart tarihleri arasında PBS sitemi üzerinden online olarak başvuru iptali yapabilecekler.

Sağlık Bakanlığına 1480 sağlık personeli alımı ile ilgili kura töreni ardından kazanan adaylar için belge teslimi yapmaları istenilecek. Sağlıkçı alımları ile diğer personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamamızı indirebilirisiniz. Ayrıca bizi sosyal medya siteleri üzerinden takip edebilirsiniz. Kura sonuçlarını da açıklanır açıklanmaz işin olsa okuyucularına duyuracağız.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim