Her gün yüzlere seferin yapıldığı ve yüz binlerce kişinin iniş, çıkış yaptığı Sabiha Gökçen Havalimanının doluluk oranının artması ile personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı personel alım ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmakta ve başvuruları bu kanal üzerinden kabul etmektedir.

Yurt içi ve yurt dışı seferlerinin gerçekleştirilmiş olduğu her gün yeni filoların geldiği ve giderek sefer sayılarının arttığı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı personel alım ilanları yayımlaya devam ediyor. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı ilanlar ile çok sayıda personel alacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak? Yayımlanan açık pozisyonlara bakıldığında

Misafir Karşılama Görevlisi
Muhasebe Memuru
Garson
Teknisyen

Yukarıda belirtilen kadrolar Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından ilan edilmiş açık pozisyonlardır. Adaylar bu kadrolar için alım ilanına başvuru yapabilir. Yaz aylarına yaklaşılması ile sefer sayıları daha da artmaktadır. Sefer sayılarının artması ile daha fazla personel alımı yapılacağı tahmin edilmekte olup müracaatlar için aşağıda ki linki kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/WY0bxe
Editör: TE Bilisim