Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinden biri olan Sabancı Üniversitesi tarafından idari ve teknik personel alımı yapılacaktır. İlgili kariyer sitesinde yayınlanan yeni ilanlara göre 8 farklı pozisyonda alım gerçekleştirecek olan Sabancı üniversitesi, Öğrenci Bilgi Sistemi İş ve Veri Analisti, Mali İşler Proje Sorumlusu, Proje Geliştirme Sorumlusu, Financial Planning, Controlling, &Reporting Manager, ElectrochemistrySpecialist, Proje Geliştirme Sorumlusu, Analiz ve Raporlama Sorumlusu ve Mali İşler ve Bordro Sorumlusu alımı yapacaktır. Kadrolara ilişkin personel alımında adayların her bir kadro için farklı alım ve başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şartları

İstanbul’da bulunan Sabancı Üniversitesi bünyesinde 8 farklı alanda, kadroda istihdam gerçekleştirecek olupbu noktada farklı pozisyonlar olduğundan dolayı adayların sağlaması gereken farklı başvuru şartları yer almaktadır. Buna göre adayların genel olarak en az lisans mezunu olmaları şartı istenirken ilana göre bu farklı lisans alanlarını kapsamaktadır. Bunun yanı sıra iyi derecede İngilizce bilmek, ilgili alanda tecrübesi bulunmak, Office programlarını iyi derecede bilmek, erkekler için ise askerlik ile ilgisi olmamak şartlarının yerine getirilmesi istenmektedir.

Başvuru Şekli

Sabancı Üniversitesi tarafından açıktan yapılan alımlarda 8 farklı pozisyon için ilanlar ilgili kariyer sitesinde yer almıştır. Her kadroya ait detaylı ilan şartlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan adres linkini tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırabilirsiniz.

http://bit.ly/33ECVsV