Ülkemizin en köklü ve en bilinir firmalarından olan Sabancı Holding günümüz piyasasında ki pek çok firmanın sahibi konumundadır. Yeni firmalar ve projeler ile anlaşmalar yapmakta olan Sabancı Holding açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

Sabancı Holding tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında bünyesinde ki firmalar için Türkiye geneli farklı pozisyonlara yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, Sabancı Holding personel alımı ilanı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Sabancı Holding
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 170'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Sabancı Holding 170'e yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

FİNANSAL DANIŞMAN
ŞUBELER SİGORTA YÖNETİCİSİ
SATIŞ YÖNETİCİSİ
KIDEMLİ YAZILIM UZMANI
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ PERSONELİ
TEKNO ASİSTAN
LİSE STAJYERİ 2017-2018

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta Sabancı Holding 170'e yakın pozisyon için personel alımı yapmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding bünyesinde ki tüm firmalar için personel alımı yapmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre Sabancı Holding bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkler yardımı ile gerekli müracaatlarını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/nww8d4
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim