Ülkeniz de faaliyetlerini göstermekte olan pek çok firmanın sahibi olan Sabancı Holding açık pozisyonlarına personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Sabancı Holding personel alımı ilanları resmi internet sitesinde ki insan kaynakları, iş başvuruları bölümünden duyurulmaktadır.

Sabancı Holding insan kaynakları bölümü arcılığı ile yayımlanana ilanlara bakıldığında 180'e yakın pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacaka ve Sabncı Holding personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Sabancı Holding

İlan Edilen Pozisyon: 180'e Yakın

Alınacak Personel: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Sabancı Holding tarafından ilan edilmiş olan 180'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Bilgi Teknolojileri Yazılım Uzmanı
Muhasebe Uzmanı
Suistimal ve Kaçak Önleme Uzmanı
Genç Yetenek Kampüs-2017
Yaz Dönemi Stajyer
Yükleme Elemanı
Satış Yöneticisi
Makine Teknik Ressamı
Avukat
Satınalma Uzmanı
Satış Planlama ve Performans Raporlama Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 180'e yakın ilan edilen pozisyona personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding tarafından ilan edilen 180'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır.Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek müracaatlarını yine aynı kanaldan yapması gerekmektedir. Başvurulardan önce adaylar aynı kanaldan pozisyonlar için aranmakta olan nitelikleri görebilir.

https://goo.gl/nww8d4
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ