Sabancı Holding kendi himayesi altında bir çok pozisyonda çalışmak üzere personel alımı gerçekleştiriyor. Sadece tek bir alan değil çok daha fazla alanda bir çok şirkette alım yapılacağını belirten Sabancı Holding, alımları internet üzerinden yapacağını duyurdu.

Personel alımının gerçekleşeceği bir çok ilin bulunduğunu duyuran Sabancı Holding'in iş ilanına vermiş olduğumuz link üzerinden kayıt yaparak ve gerekli belgeleri doldurarak kolayca başvuru yapılabilmektedir. Peki bu alımlar hangi şirketlerde ve hangi pozisyonlarda olacak ?

AÇIK POZİSYON ŞİRKETLER

Akçansa
Aksigorta
Avivasa
Bimsa
Enerjisa
Teknosa

Yukarıda Sabancı Holding'in arasında açık pozisyonda bulunan şirketlerin bir bölümü verilmiştir. Bu şirketlerde aranan pozisyonlar nelerdir?

ALINAN POZİSYONLAR

Yatırım Planlama Uzmanı
Scada Operatörü
Mobil Vinç Operatörü
Satış Koordinasyon Yöneticisi
Şube Yöneticisi

Yukarıda Sabancı Holding'in alım için aradığı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Başvuru kısmında vermiş olduğumuz linkten bir çok pozisyona ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding'in personel alımı için verilen iş ilanında yapmanız gereken aşağıdaki linki takip edip aradığınız kriterlere uygun şirketlerden size uygun olan pozisyonları bularak bu linke başvuru yapmaktır. Olumlu olumsuz sonuçları yine aynı link üzerinden öğrenebilir ve çeşitli iş ilanlarına yine bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim