Ülkemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Sabancı Holding yayımlamış olduğu pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları hakkında Sabancı Holding genel olarak duyuruları resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile yapmaktadır.

Sabancı Holding yeni yayımladığı çok sayıda pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Alım ilanları ve açık pozisyonlar Sabancı Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor.

Açık İlan Sayısı: 180'e Yakın 

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINIYOR


Sabancı Holding resmi internet sitesinde ki iş başvuruları, insan kaynakları, iş başvuruları bölümü aracılığı ile yayımlamış olduğu 180'e yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

KURUMSAL PROJELER BANKA SATIŞ TEMSİLCİSİ
AS400 YAZILIM UZMANI
FİNANSAL DANIŞMAN
ASSISTANT
ŞİKAYET YÖNETİMİ YETKİLİSİ
KIDEMLİ YAZILIM UZMANI
ŞUBELER SİGORTA YÖNETİCİSİ
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
TEDARİK VE DIŞ TİCARET UZMANI
GENEL BAŞVURU
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 180'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Yukarıda ki pozisyonlar başta 180'e yakın kadroya personel alınıyor. Peki Sabancı Holding alım ilanına nasıl müracaat edilir. Aşağıda yer alan link takip ederek adaylar gerekli pozisyonları görebilir ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir. Yine aynı kanal üzerinden Sabancı Holding için başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://goo.gl/rhS9ZK
Editör: TE Bilisim