Türkiye'nin en büyük ve en zengin Holdinglerinden birisi olan Sabancı Holding her sene bünyesine personel alımı yapmaya devam ediyor. Şirket şuanda onlarca sektörde beklediğinden fazla satış yaparak Türkiye'nin daha da gündemine oturmuş durumda. 1698 yılından beri Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sabancı Holding yeni yayınladığı bildiri ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sabancı Holding giriştiği tüm sektörlerde farklı isimler ile ilerleyerek tüm markalarını Türkiye'nin en çok bilindik isimleri yapmayı başarmıştır. Her sektörün öncüsü lan Sabancı Holding nitelikli personel alımları ile daha çok satış yapmayı ve hedeflerine daha kısa vade de ulaşmayı planlamaktadır. Şuanda Bankacılık, Sigortacılık, Finans, Turizm, Gıda, Dış Ticaret, Beyaz Eşya, Otomotiv gibi sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden Sabancı Holding resmi internet sitesi aracılığı ile yüzlerce boş pozisyonunun olduğunu duyurmuştur. Bulunan boş pozisyonların doldurulması için yüzlerce personel alımı gerçekleştirilecek.

Online ilan sitelerine boş pozisyonlarını ekleyen Sabancı Holding genel olarak ilk duyuruları ve boş pozisyonlarını kendi resmi internet sitesinde bulunan İş Başvuruları ve İnsan Kaynakları sekmesinden kamuoyuna duyurmaktadır. Söz konusu ilanları incelemek, alınacak personelleri listelemek ve nitelikleri görüp öz geçmiş formu bırakmak istiyorsanız hemen aşağıda ki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.sabanci.com/tr/insan-kaynaklari/is-basvurulari/is-basvurulari/i-2758
Editör: TE Bilisim