Türkiye'nin ekonomiye katkısı anlamında yıllardır çok büyük işler yapan SABANCI Holding yapmış olduğu açıklama ile birlikte EnerjiSA firmasına belli pozisyonlara eleman alımı yapacağını açıkladı. Türkiye'ye pek çok isveren kazandıran EnerjiSA bu alımıyla birlikte de hem geleceğe yönelik hem de anlık olarak üst düzey yöneticiler kazandırmanın peşine düşmüşlerdir. Bu doğrutlda yaptıkları başvuru ilanıyla birlikte öncelikli olarak takım çalışmasına yatkın ve iş disiplerini bozmayacak elamanları kendi takımlarının bünyelerine almak istedikelerini açıkladılar. EnerjiSA bünyesine yapılacak olan iş alımları için öncelikli olarak bazı şartların ve belgelerin tamamlanması gerekitği açıklandı. Yapılacak başvurular ile ilgili detaylar haberimizde...

EnerjiSA için Yapılacak Başvuru Pozisyonları

EnerjiSA şirketi için yapılacak başvurularda adayların başvuruacağı pozisyonlar şu şekildedir; " İş Uygulamaları Uzmanı, İdari İşler Uzmanı, Satış Temsilcisi, Departman Asistanı, Customer Experience Specialist, Market Access Specialist, Customer Experience, Sistem İşletme Memuru, Teknoloji Uzmanı" pozisyonlarına başvurular alınacağı açıklandı. Her pozisyonun kendi içinde belirlenen özel şartları olsa da adaylar öncelikle genel başvuru şartlarına tabii tutulacağı açıklandı. 

EnerjiSA için Başvuru Şartları

Yukarı da belirtmiş olduğumuz pozisyonlar için yapılacak başvurularda adayların öncelikli olarak " T.C. vatandaşı olaması, 18 yaşından büyük olması, belli programlar için istenilen mezuniyeti ya da bilgiye sahip olması, belli alanlarda beceriye sahip olmak, sağlık konusunda herhangi bir sıkıntısı olmaması, uzun süreli çalışmaya elverişli olmak, erkek adaylar için askerlik sıkınıtısı bulunmaması" istenilen başvuru şartlarındandır. Başvuru şartlarını karşılamayan adayların bşavuru yapsalar dahil başvuruları geçersiz sayılacağı açıklandı. 

Başvurular Nasıl Yapılır

EnerjiSA bünyesine istenilen pozisyonlarda başvuru yapmak için özel kariyer sitelerinde açılan ilanları takip ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURULAR: https://kariyer.sabanci.com/tr

Editör: TE Bilisim