Ülkemizde faaliyetlerine çok uzun bir süredir devam etmekte olan Sabancı Holding bilindiği üzere açık pozisyonlar için personel alımları da gerçekleştirmektedir. Sabancı Holding'in iş ilanları genel olarak holding'in resmi internet sitesinde yer almakta olan iş başvuruları, insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır.

Sabancı Holding'in insan kaynakları bölümü incelendiğinde 180'e yakın açık pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nelerdir?

DETAYLAR

Alım Yapan Kuruluş: Sabancı Holding
Açık Pozisyon Sayısı: 180'e Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR


Sabancı Holding 180'e yakın iş ilanı için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.
Bilgi Teknolojileri Yazılım Uzmanı
Muhasebe Uzmanı
Suistimal ve Kaçak Önleme Uzmanı
Genç Yetenek Kampüs-2017
Yaz Dönemi Stajyer
Yükleme Elemanı
Satış Yöneticisi
Makine Teknik Ressamı
Avukat
Satınalma Uzmanı
Satış Planlama ve Performans Raporlama Uzmanı
Yukarıda ki kadrolar başta Sabancı Holding 180'e yakın açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR

Sabancı Holding 180'e yakın açık pozisyon için personel alımı yapıyor peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre aşağıda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Sabancı Holding'in yayımlamış olduğu tüm açık pozisyonlarını görüntüleyebilir, aranan şartları görebilir ve yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/nww8d4
TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim