Sabancı Holding ülkemizin en büyük ve en zengin kuruluşlarından bir tanesi olmak ile beraber bünyelerinde bulunan yüzlerce kuruluş olarak her gün aktif olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Sabancı Holding kendi bünyelerinde ve kendisine bağlı kuruluşlar için açık pozisyonlara çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Sabancı Holding personel alımları resmi internet sitesinde bulunan kariyer / insan kaynakları / iş başvurusu bölümü aracılığı ile yayımlanmakta ve bünyelerinde bulunan kuruluşların alım yaptığı tüm pozisyonlar hakkında bilgi verilmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Sabancı Holding ve bünyelerinde ki kuruluşlar çok sayıda personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

FİNANSAL DANIŞMAN
ASİSTAN
DESTEK SORUMLUSU
BES LİSANSLI FİNANSAL DANIŞMAN
DISNEY SATIŞ DANIŞMANI
BANKA ŞUBE SATIŞ YÖNETİCİSİ
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ
GENEL BAŞVURU
BAKIM TEKNİSYENİ
YÜKLEME ELEMANI
OFİS ASİSTANI
İŞ MÜKEMMELLİĞİ UZMANI
İŞLETME MÜHENDİSİ
RAPORLAMA UZMANI
DIŞ TİCARET UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar Sabancı Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile belirtilmiştir. Bu pozisyonlar başta olmak üzere 200'e yakın farklı kadro için Sabancı Holding ve bünyelerinde ki kuruluşlar personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında ilanlarda detaylar belirtilmiş olup müracaatlar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://goo.gl/rhS9ZK
Editör: TE Bilisim