Ülke genelinde sahip olduğu şirketler bazında en iyisi olan ve bir çok sektör içerisinde de kendini ispatlayan holdinlerden olan Sabancı Holding, yapmış olduğu açıklama ile birlikte kendi bünyeleri içerisinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Bu personel alımlarıyla birlikte pek çok sektörde büyüyeceğini ve yeni yatırımlar ile birlikte yeni personellerde eklenerek daha da globallaşmaya yardımcı olunacağı açıklandı. 

SABANCI HOLDİNG BÜNYESİNDE BULUNAN AÇIK POZİSYONLAR

Sabancı Holding kendi bünyesinde çalıştırabielceği pek çok personel alımı yapacağını resmi bir bildiriyle açıklamıştı. Açıklanan bildiriyle birlikte personellerin alınacağı pozisyonlar ve şirketler şu şekilde belirlendi. Personel alımı yapılacak şirket bünyeleri; " Akçansa Aksigorta, Avivasa, Carrefoursa, Teknosa, Çimsa, Bimsa, Brisa, Enerjisa, Kordsa, Temsa iş makineleri ve Yunsa firmaları için personel alımlarının yapılacğaı açıklandı. 

Personel alımlarının yapılacağı şirketler açıklanırken personel alımı yapıalcağı pozisyonlarda şu şekilde açıklandı; " Acente Uzmanı, Satış Uzmanı, Banka Satış Yöneticisi, Banka Kanal Satış Yönetimi, Koordinasyon Uzmanı, Projeler ve Süreç Yönetim Uzmanı, Banka Satış Yöneticisi, Marmara ve Batı Karadeni, Uygulamalar Uzmanı, İşletme Mühendisi, NET Yazılım Geliştirme Uzmanı" pozisyonlarında çalışacak elemanların alınacağı açıklandı.

SABANCI HOLDİNG TARAFINDAN BELİRLENEN BAŞVURU ŞARTLARI

Sabancı Holding bünyesinde çalışacak personellerden istenilen başvuru şartları şu şekildedir; T.C. vatandanşı olması, belirlenen yaş kriterlerine sahip olması, çalışma sistemine ayak uydurabilmesi, çalışacağı pozisyonlar için belirlenen eğitim şartlarını yerine getirmesi, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydının temiz olması, güvenlik soruşturmasından olumlu rapor alması adaylardan istenilen şartlardandır.

Başvuru Yapmak için: kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar

Editör: TE Bilisim