Türkiye İş Kurumu üzerinden Radyo Televizyon üst Kuruluna personel alımı yapılacak. Açıklanan ilana göre Başvurularda kpss şartı aranmayacak. Peki adaylar başvururlarını nasıl tamamlayacak? Nasıl başvuru yapılacak?

SON BAŞVURU ŞARTLARI;

RTÜK iş ilanlarına göre açıklanan 3 ilanda temizlik görevlisi alanında istihdam edilecek. Toplamda alım yapılacak kişi sayısı 10 olarak açıklandı. Başvurular için son gün 17 ocak 2020 olarak açıklandı. Başvurular İŞKUR üzerinden ya da işkur şubelerinden yapılabilecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Kamu haklarından mahrum olmamak, askerlik ile ilişiği olmamsı, herhangi bir kurumdan emeklilik yaşlılık malul aylığı almıyor olmaları, görevini sürdürmeye engel bir sağlık sorununun olmaması, son başvuru tarihinden önce belirtilen bölümlerden mezun olmak gerekli olacaktır. Deneme süresi olarak 2 ay içerisinde görevinde başarısız olanlar iş akdi fesh edilecek.

Temizlik görevlisi alımlarında ayların ilkokul mezunu olması gerekli olacak. Diğer yandan başvuru yapan adaylar arasından 4 katı kadar aday noter huzurunda kura gerçekleştirilecek. Kura sonrası adaylar sözlü sınavdan da başarılı olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? İŞKUR e-şube portalına giriş yapmak ardından İlan No alana 00005351605, 00005351608 ve 00005351714 numaraları giriş yaprak arama yapmak yeterli olacak.

İŞİN OLSA