Renault 2016 Personel Alım İlanı

Ülkemizde işsizlik sorunlarının katlanarak gitmeye başladığı son günlerde Renault, firması 500 kişi sağlayacağı iş haberiyle ismini duyurmaya devam ediyor. Bir çok firmalar küçülmeyi tercih ederek personel sayısında düşüş yaşasa da, Renault, Bursa fabrikasına 500 personel alımı yapacağını gazeteye ilan vererek duyurdu.

 

Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük otomobil şirketlerinden biri olan Renault, 500 personeli kadrosuna katmayı hedefliyor. Renault, alacağı 500 işçi ile birlikte yaşanan işsizlik istihdamına ise büyük katkı sağlayacak. Renault, geçen yıl Personel Eleman Alımları İş İlanları ile büyük bir istihdam sağladı.Her yıl, çeşitli zamanlarda personel alımı yapan Renault, Personel ihtiyacı doğrultusunda yine gazetede ilan yayınladı Renault. Piyasanın dev otomobil firması olan Renault firması yılın bir ayında olmasa da, bazı dönemlerde alımlar gerçekleştiriyor. Türkiye Otomotiv Pazarı’nın liderleri arasında yer alan Renault, Avrupa'nın üretim merkezi olmayı kendisine misyon belirlemiş durumda. Renault'un bir çalışanı neden siz olmayasınız. Düzenli olarak Her yıl personel alımı yapan Renault, 2016 yılında da işçi alımına devam edeceğinin sinyalini vermiş olduğu ilanla birlikte belirtti. işçi alımlarına hızlı bir şekilde devam eden Renault, çok sayıda personel alımları gerçekleştirecek.

 

Renault, tarafından açıklanan 500 personel alımına ilişkin daha geniş bilgi sahibi olmak istiyorsanız, aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Başvuru yapmak için http://www.oyak-renault.com.tr/page.aspx?id=176 adresine giriş yaparak başvuru şartlarını kontrol ederek, sizlere uygun pozisyonlara başvurunuzu yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim