PTTPAL personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre PTTPAL bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için toplamda 1100 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Buna göre PTTPAL ( PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Görevlisi ) A.Ş. Her türlü Kıymetli made, Kıymeyli evrak ve Para taşıma işlemleri, ATM ikmal, İzleme Nakit yöntemi, Gece kasası hizmetleri ve fikri güvenlik hizmeti vermek ile sorumlu olacak.

PTTPAL 2018 yıl sonuna kadar, İstanbul, Bursa, Adana , Kocaeli, Ankara toplamda 6 bakil merkezi kurara, TCMB Madeni Para Konsinye Deposu işlemleri ile PTT Merkez, Şube ve ATM’lerine hizmete başlanması hedeflenmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

PTTPAL adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkeklerde en az ortaokul mezunu, bayanlarda ise en az lise mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkeklerde 22 yaşını tamamlamış ve 32 yaşından büyük olmamak, Bayanlarda ise 18 yaşını tamamlamış ve 27 yaşından büyük olmamak, İnsan ilişkilerinde başarılı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Özel Güvenlik setirifikasına sahip olmak, Madde kaçakçılığı suçlarından hükümlü olmamak, Para ve Değerli Eşya Taşımacılığı konusunda tecrübeli olmak gibi nitelikler aranacak.

ADAYLARIN GÖREVLERİ:

Adaylara İş Tanımı olarak, Herhangi bir görev verildiğinde güvenlik kontrol merkezinde görev yapmak, Görev esnasında GKM Sorumlusu ile irtibatı sağlamak ve verilen talimata uymak, Koruma sorumluluğu verilen zırhlı araçların, personelin ve müşterilerin güvenliğini sağlamak, Güvenlik ihlallerini belirlemek, raporlamak düzeltici tedbirler önermek.Zırh Araç güvenlik görevlisi araç içind eveya araş dışında silahını terk etmemek, Göreve çıkmadan önce kılık kıyafet ve teçhizatının tam olduğunu kontrol etmek, Güvenlik Görevlisi görevli olduğu zırh aracının genel güvenliğinin sağlanması kapsamında sürekli olarak kontrol sağlamak ile sorumlu olacaklardır.

Başvurular hakkında ve diğer bilgiler hakkında bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Ayrıca ilandan daha detaylı bilgi sahibi olmak ve oluşacak herhangi bir gelişmeden haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek detaylı bilgiye anında  ulaşabilir ve bu yönde bildirim alabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İlanın Tam Metni ve Başvuru Kıalvuz