PTTCell ve PTT Otoyol HGS Acentesi kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar ile bazı kadroları için personel alımları gerçekleştirecektir. Alınacak kadrolar ve iş ilanları hakkındaki gerekli bilgiler haberimizde yer almaktadır. İşte alıma ilişkin detaylar...

PTTCELL PERSONEL ALIMI YAPACAK

PTTcell şirketi bazı şartlar ile bünyesine aktif satış temsilcisi kadrosu için personel alımı yapacağını açıkladı. Pttcell iş başvuru şartları ise şöyledir; Bursa ve İstanbul illeri için alım yapılacak olup, PTTcell hat satışı işlemleri gerçekleştirecek ve tercih sebebi olarak satış tecrübesi olan personel arandığı bildirilmiştir.

PTT OTOYOL HGS ACENTESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

PTT Otoyol HGS Acentesi kariyer adresi üzerinden verdiği ilan ile büro memuru kadrosu için alım yapacaktır. Edirne ili için alım yapılacağı bildirilmiş olup, 10 parmak klavye kullanma, hızlı hesap gerçekleştirebilme, orta seviye de belirtilen dilleri konuşabilme, çalışma saatleri 12 saat çalışma Pazartesi ve Cumartesi 6 gün olarak. 15 gün gece, 15 gün gündüz çalışılacak. Şirketin personeli için verdiği ücret asgari ücret, prim olarak yapılacaktır. Aracı olan adaylar kendi gelip gidebilir araç yakıt masrafı şirket tarafından karşılanacaktır.

Pttcell iş ilanı için: http://bit.ly/2wObYDT

Ptt otoyol hgs ilanı için ise: http://bit.ly/2wObYDT