Ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Kurumu PTT mektup, kargo telgraf, havale işlemleri, fatura ödeme gibi işlemler ile Türkiye’nin 81 il ve ilçelerinde geniş taşra teşkilatına sahip. PTT A.Ş.'nin Türkiye genelindeki şubelerindeki dağıtıcı, veznedar, gişe görevlisi, uzman, teknisyen ve bir çok farklı kadrolarda alımlar 2019 yılında artarak devam edecek. 2018 yılı PTT 5 Bin alım sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni ilanlar açıklanacak.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye genelindeki 81 ilin Ceosu ile birlikte gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Burada 40 bin personeli ile devam edildiğini, yeni alımların devam edeceğini, 40 bin olan personel sayısının 2023 yılına kadar 100 Bin'e çıkarılacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Daha önce yapılan alımlarda başvuru şartlarında adayların T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, 35 yaşından gün almamış olmaları, başvuru yapılacak olan pozisyonların eğitim şartlarını taşımları, yapılacak olan yazılı veya sözlü sınavlarda başarılı olmaları istenilmektedir. Adaylar yeni ilanların açıklanmasını beklemekteler. İşin olsa ekibi olarak PTT personel alım ilanlarını aktarmaya devam edeceğiz.

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim