Posta ve Telgraf Teşkilat (PTT) tarafından yapılacak olan personel alımının 1100 kişi kontejanıyla yapılacağı açıklandı. Personel alımıyla ilgili genel şartlar hakkında bilgi alan PTT bünyesinde çalışmak isteyen kişiler rekor katılım ile PTT bünyesi tarafından açıklanacak tarihleri beklemeye başladılar. PTT bünyesinde çalışmak isteyen kişilerin öncelikli olarak belirlenen genel şartları karşılaması ardında da yine PTT bünyesinde çalışacak oldukları pozisyonlar için özel şartları da barındırmaları gerekmektedir. 

PTT PERSONEL ALIMI KONTENJANLARI

PTT büynesinde yapılacak olan personel alımı için 1100 personel adayı alınacağı açıklandı. Personel alımlarının PTT bünyesinde yer alan zırlı araçlarda görevlendirmek üzere olduğu açıklandı. PTT tarafından kurulan yeni birime yönelik yapılacak personel alımının 6 farklı merkez ilde olacağı ve belirlenen zırlı araçlar ile birsürü zihnet eşyası, kıymetli evrak gibi ürünler taşınacağı açıklandı.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

PTT bünyesine alınacak olan personel alımları için belirlenen özel şartlar, alım tarihleri ile birlikte açıklanacağı bildirirken yapılacak olan başvurular için hazırlanan genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, herhangi bir yasa dışı bir işe karışmış olmaması, adli sicil belgesinin temiz olması, adli soruşturmasının olumlu çıkmış olması, askerlik ile ilgili bir sorunu olmaması, uzun vadeli çalışmasına engel olabilecek sağlık sorununun bulunmaması" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Editör: TE Bilisim