PTT bilişim personeli alımı yapacak!

PTT iştiraki pttEM ve PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. bilişim alanlarında çok sayıda personel alımı yapacak. KPSS şartı olmadan yapılabilecek başvurular nasıl yapılacak? Yeni açıklanan ilanlara göre Posta ve Telgraf Teşkilatı iştiraki olan pttEM elektronik mağazacılık alanında faaliyet gösteren firmanın personel ihtiyacının giderilmesi için personel alımları yapılacağı açıklandı. pttEM'e 3 farklı unvanda yapılacak bilişim personeli alımları için ilanlar kariyer ilan siteleri üzerinden duyuruldu. Buna göre adayların istenilen eğitim ve tecrübe şartlarına sahip olmaları ile başvuru yapabilecekler.

PTT bilgi teknolojileri A.Ş. Ankara ilinde görevlendirilmek üzere iyi derece de Unix/Linux işletim sistemi bilgisi olan, PostgreSQL konusunda bilgi sahibi, web server uygulamalarına hakim, Container teknolojisinde tecrübeli olan mühendis alımı yapacak. Adayların üniversitelerden ilgili alalarından mezun, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olması ile 3 Ocak tarihine kadar başvuru yapabilecekler. İlana erişmek için: https://goo.gl/v8gGzn

PTTEM BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI;

pttEM iştirakine yapılacak alımlarda ise grafik tasarım uzmanı PHP uzmanı, Java yazılım uzmanı ve sistem mühendisi alanlarında alımlar gerçekleşecek.

Grafik tasarımı uzmanı alanlarında adayların eğitim seviyesinde güzel sanatlar ve grafik tasarım bölümlerinden mezun olmaları, Adobe Photoshop ve ıllıtrator programlarını aktif olarak kullanabilmeleri, grafik tasarım alanlarında kendini geliştirmeleri, 2 yıl iş tecrübesine sahip olmaları, erkek adayları için askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olmaları istenilmektedir.

E-ticaret sorumlusu kadrosundaki alımlarda ise 2 yıl tecrübeli olmaları iyi derece office programlarına hakim olmaları, İngilizce bilgisine sahip olmaları, yazılı ve sözlü iletişim gücüne sahip olmaları istenilmektedir. PHP Developer kadrosundaki alımlarda ise 2 yıl iş tecrübesi istenilmektedir. Bu kadroda 10 kişi alınacak. Adayların diğer başvuru şartları için aşağıdaki bağlantıdan detayları inceleyebilirler.

İlanlara erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA