Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğüne bağlı olan PTT PAL şirketi z önce yeni bir duyuru yaptı. PTT Personel Alımı hakkında yapılan duyuru Zırhlı Araç Güvenlik Görevlisi ve Zırhlı Araç Operasyon Görevlisi alımını ilgilendirmektedir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş., 1840 yılından bu yana yaygın hizmet ağı ile yurt sathında hizmet veren PTT A.Ş.’nin % 100 iştiraki ile % 100 yerli ve milli olarak 2018 yılında kurulmuştur.

PTT PAL  GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE OPERASYON GÖREVLİSİ ALIMI OLACAK MI?

İşin Olsa Ekibi olarak 09 Haziran 2020 tarihinde yayımladığımız haberimizde siz değerli okurlarımıza "PTT Güvenlik Görevlisi ve Operasyon Görevlisi Alımı Yapılacak! " şeklinde bir haberimizle bilgilendirmiştik. Ancak PTT PAL şirketi resmi internet adresi üzerinde yayımladığı duyuruda alımların olmayacağını bildirdi. PTT'den gelen açıklama aşağıdaki gibidir.

ALIMLARA İLİŞKİN DUYURU ŞÖYLEDİR;

İlgili yazı şöyledir;

Kamuoyuna Açıklama:

Şirketimiz Adına Son günlerde bazı medya organları üzerinden Zırhlı Araç Güvenlik Görevlisi ve Zırhlı Araç Operasyon Görevlisi Alımlarına dair çıkan haber ile ilgimiz bulunmamaktadır. 

Şirketimiz ile ilgili çıkan bu haberlere itibar etmemizi rica ederiz. 

Saygılarımızla PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş

Şeklinde bir açıklama geldi. İlgili açıklamanın görseli ise şu şekilde;

ADAYLARIN KAFASI KARIŞTI!

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. yayımlamış olduğu bu duyuruda alımların yapılmayacağını bildirdi. Ancak Söz konusu olan PTT PAL İş Başvurusu sayfasında ( https://www.pttparalojistik.com.tr/is-basvuru-formu/ ) KİŞİSEL BİLGİLER kısmında bulunan " Başvuru Posizyonu*" adlı kutuda belirtilen başvuru pozisyonları şöyledir.

Yukarıdaki ilgili görsellerde de göreceğiniz gibi Genel Başvuru, Opersyon Görevlisi ve Özel Güvenlik Görevlisi alımlarında başvurular alınmaktadır. Yukarıda iki görsel koydukki görselin PTT PAL şirketine ait olduğunu görmeniz sebebi ile. Adaylar ile birlikte İşin Olsa ekibi olarak'ta kafamız karışmakta ve alım yapılacak mı? Sadece genel anlamda başvuru mu alınıyor? Yoksa başvurular bir havuza toplanıp sonradan mı değerlemdilecek ? Bunu bilmemiz gerekmektedir.

İlgili sayfanın açıklamasında ise şu ifadeler yer almaktadır.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'ye İş Başvurusu'nda bulunarak göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanızı rica ederiz. Vereceğiniz bilgilerin iş görüşmesi ve işe yerleştirme sürecinde tüm detayları ile değerlendirileceğini ve şirketimiz tarafından gizli tutulacağını belirtiriz.

Nasıl Başvuru Yapabilirim? Aşağıdaki başvuru formumuzu doldurarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

HERHANGİ BİR GELİŞME ANINDA BİLDİRİM ALMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Editör: TE Bilisim