Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere personel alım ilanları açıklanması bekleniyor. 2019 yılı içinde açıklanması beklenen 5 bin kişilik personel alım ilanı henüz duyurulmadı. Adayların uzun zamandır beklediği kpss olmadan gişe memuru, dağıtıcı, postacı, avukat, uzman yardımcısı kadrolarındaki personel istihdamları için ilanlar açıklanmazken; PTT iştiraklerinden PTCELL'in hat satışında görevlendirilmek üzere ptt merkezinde satış danışmanı alım ilanı adaylara duyuruldu. 

PTT Merkezlerinden Bursa ilinde görevlendirilmek üzere tecrübeli satış danışmanı alımları gerçekleştirilecek. İlan kariyer portalı üzerinden duyuruldu ve bu ilana başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. İlana son başvuru tarihi ne zaman ve başvurular nasıl yapılacak? 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTTCELL aktif satış danışmanı kadrosundaki alımlarda sadece Bursa ilinde görevlendirilecek. Bursa PTT merkezinde hat satışı gerçekleştirecek satış tecrübesi olması gerekli olacak. İlana Bin üzerinde başvuru oldu. Son başvuru tarihi ise bulunmuyor. Başvuru işlemleri kariyer portalı üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar ilan linki üzerinden başvuru adımlarını tamamlayabilirler. Bunun için öncelikle üye girişi yaparak öz geçmiş oluşturmak istenilecek. 

İlana erişmek için: //bit.ly/2y537OR

SATIŞ DANIŞMANI; Satış ve pazarlama üzerinde faaliyet yürüten firmaların en çok istihdam yaptığı kadroların başında satış danışmanı kadrosu geliyor. Firmanınn kârını arttması ve şirketin müşterine doğrudan erişen personellerin başında satış danışmanları gelmekte. Müşteri ihtiyaçlarını anlamak ve yardımcısı omak, müşteri ziyareti yapmak, ürün satmak, ürün hakkında tanıtım yapmak gibi görevleri bulunur.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim