Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. Genel Müdürü 7 Ocak tarihinde değişti. Buna göre Hakan Gültekin PTT'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu. 2020 yılı 5 bin memur alımı ilanları için yeni yönetim ne gibi kararlar alacak adaylar merakla beklemekteler. PTT'nin memur alımları dışında PTT iştiraklerinden ilanlar gelmeye başlandı. PTTCELL ilan detayları şu şekilde;

2013 yılında mobil iletişim hizmetine başlayan Türkiye’nin en köklü kurumu ptt faturalı faturasız hat seçenekleri ile hizmet veriyor. Bu anlamda hat satışları için merkez müdürlüklerinde istihdamlar yapılacak. Gebze PTT müdürlüğünde görevlendirilecek olan personeller hat satılı yapmakla görevlendirilecekler. Adaylar başvurularını sadece online olarak yapabilecekler. Adaylar tam zamanlı olarak istihdam edilecek.

Bursa ilinde açıklanan personel alımında ise Bursa PTT merkezleri için hat satışları yapacak olan satış temsilcileri alınacak. Adayların satış konusunda iş tecrübesi olması gerekmektedir. Yaş şartında ise 24 ile 35 yaş aralığında olması gerekiyor. Bu ilana da online olarak başvuru alınacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruları online olarak kariyer portalı üzerinden yapılabilecek. Şahsen ya da posta yolu ile başvuru kabul edilmiyor. Bu sebeple adayların linklerini kopyalayarak yeni tarayıcıdan açmaları ve ardından başvuru adımlarını tamamlamış olmaları istenilmektedir. Bursa ili tam zamanlı personel alımı için (http://bit.ly/2NCEVve)  Kocaeli Gebze ilindeki alımlar için (http://bit.ly/2G5rXli) linklerinden ilan detaylarına erişebilrsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim