PTT idari hizmet sözleşmeli kpss olmadan personel alımı yapacak.

Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. Türkiye genelindeki posta dağıtım merkezlerinde, bürolarında görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacağını belirtilmişti. PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Genel Müdür Bilal Ekşi daha önce yaptığı açıklamalarda 2023 yılı hedeflerinde ptt kadrolarının sayısının arttırılacağını ifade etti. Buna göre 55 bin kişilik istihdam yapılacağı açıklandı. Peki 2019 yılında ne kadar alım yapılacak. Hangi kadrolarda personel alımları yapılacak ve başvuru şartları neler olacak?

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

PTT 2019/1 Personel istihdamında idari hizmet sözleşmeli olarak uzman yardımcısı, Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Tekniker, Uzman Yardımcısı, Avukat Postacı Mimar, Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Mühendis, kadrolarında alımlar yapması bekleniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru şartlarında adayların en az 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları 35 yaşından büyük olmamaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu geçmeleri, yapılacak sınavlardan başarılı geçmeleri istenilmektedir. Başvurularda kpss şartı aranmayacaktır.

BOŞ KALAN KADROLAR İÇİN YENİ İLAN AÇIKLANACAK!

Ayrıca PTT idare kurulları toplantısında Yönetim Kurulu, sendika temsilcileri ile kamu işveren yöneticilerinin katıldığı toplantı raporlarında 2019 yılında yeni bir ilan daha açıklanacağı belirtildi. 2018 yılında bazı kadrolarda boş kalması nedeniyle, yeni ilan açıklanıp açıklanmayacağı ile ilgili sorulan soruya eksik kalan kadrolar için alım ilanına çıkılacağı belirtildi.

Diğer gelişmelerinden anında haberdar olmak için işin olsa sosyal medya sitelerini ve mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Mobil uygulamalar;

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim