PTT Türkiye genelinde bulunan farklı bölgelerdeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı yeni ilanlar yayımlaya devam ediyor. Daha öncede gündeme getirdiğimiz ve adaylar tarafından ilgi gören PTT CELL , PTT GS hizmeti veren bayilerin personel alımlarını sizlerle paylaşmıştırk. Uzun süredir bu yönde ilan yayımlamıyordu ancak PTT OTOYOL HGS ACENTESİ bünyesindeki eksikliği karşılamak için part time personel alacağını açıkladı. Peki kimler başvuru yapabilir? İlanın detayları nedir?

İLANIN DETAYLARI:

Edirne ilinde bulunan PTT OTOYOL HGS ACENTESİ bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı personel alacğaını ilan etti. Alım yapılacak pozisyon Büro Personeli olarak açıklandı ve Çalışma şekli Part Time olduğu ilanda belirtildi. Ayrıca adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve bu nitelikleri yerine getiren adaylar başvuru yapabilecekler. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 10 Parmak Klavye hızlı hesap yapabilen, Orta seviye İngilizce ve Bulgarca Konuşabilen adaylar bu ilana başvuru yapabilecekler.

ÇALIŞMA SAATİ VE ÜCRET:

Yukarıdaki şartları taşıyan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için çalışma günleri, Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Gece  olarak belirtilmiştir ve saat ücreti olarak 7 TL + Prim olarak açıklandı. 

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını aşağıda sizlerle paylaşacğaımız bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvurular İnternet ortamında yapılacaktır. Başvuru şartlarını ve ücretleri belirten PTT HGS ayrıca ilanın sonunda adaylara önemli bir uyarıda bulundu. Yapıla uyarıda "Sadece Aracı olan kendi aracıyla gelip gidebilecek personel aranıyor. Araç yakıt masrafı karşılanacaktır " şeklinde bir ibare aldı.

BAŞVURU ADRESİ: http://bit.ly/2NHyObt

Editör: TE Bilisim