PTT bünyesinde bulunan farklı kuruluşları bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu doğrultuda başvuru şartları ve başvuru pozisyonları belirtildi ve İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizin devamında detayları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

PTT İştiraklerinden olan PTTEM ve PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş farklı pozisyonlarda alım yapacaklar. Buna göre başvuru yapacak olan adaylar mutlaka belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Haberimizde sizlere ilgili kuruluşlar hakkında detayları ve ilanları aktarıyoruz.

PTTEM Personel Alım İlanı Detayları:

PTTEM kuruluşundan bahsedecek olursank, PttEM bir PTT iştiraki olup Türkiye'nin Pazaryeri Platformu ePttAVM.com u 2012 yılında hayata geçirmiştir. 

Kariyer sitesinde yayımlanan ilanlara göre PTT Em bünyesine farklı 3 kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre .Net Devoloper pozisyonu için 1 kişi, PHPDeveloper İlanı için 10 kişi ve Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu pozisyonu için 1 kişi alınacak. 

Adaylardan bu yönde eğitim olaraki üniversite Mezunu olan, Yüksek Lisans Öğrencisi olan veya Lüksek Lisans mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca ilgili pozisyonlara göre adaylardan deneyim şartıda yer alıyor. Adayların Çalışma şekli Sürekli/ Tam Zamanlı olarak belirtilmiş olup pozisyon seviyesi ise Uzman şeklindedir. Ayrıca alımlar Ankara ili için geçerlidir. Bu yönde Ankara ili içinde iakmet etmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi şartlar da aranır.

İlgili ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilanlara ulaşabilir ve üyeliğiniz ile kariyer sitesine girerek başvuru şartlarını taşımanız dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/pttem-teknoloji-ve-elektronik-hizmetler-a-s-34045-186773

PTT BİLGİ Teknolojileri A.Ş Personel Alım İlanları:

PTT Bilgi teknolojileri bir PTT iştiraki olup, PTT Messenger ürününün geliştiricisidir. Ayrıca PTT ve İş ortaklarına teknoloji konusunda yazılım, hizmet ve danışmanlık vermek amacı ile görevine devam etmektedir.

Bu yönde İlgili kuruluş 2 farklı pozisyon ile personel alımı yapacğaını belirtti. Buna göre, Java Yazılım Uzmanı ve Sistem Mühendisi pozisyonlarında alım yapılacak. Alımlar Ankara Çankaya ilçesi için yapılacka ve adayların Ankara'da ikamet etmeleri, Üniversite mezunu olmaları, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi olmamaları, İşini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak gibi nitelikleri taşımaları gerekmektedir. İlgili ilana başvuru yapacak adaylar aşağıdaki başvuru adresini kopyalayı tayacısına yapılştırarak ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/firma-profil/ptt-bilgi-teknolojileri-a-s-159463-84160

Editör: TE Bilisim