PTT teknoloji 5 Bin Tl Maaş ile personel alımı yapacak.

Kamu ve özel firmalara iletişimden savunma teknolojilerine, yapay zeka ve iletişim, bilgi dijital dönüşüm alanlarında PTT iştiraki olarak hizmet vermekte.

PTT iştirakleri kurumlara personel alımları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2018/1 personel alım sonuçlarını açıklayan PTT yaptığı açıklamaya göre 1 yıl içerisinde kademeli olarak adaylar göreve başlayacak. Diğer yandan PTT teknoloji birimine yapılacak olan çok sayıda personel alım detaylarını aktarmak istiyoruz.

EN AZ 5 BİN TL MAAŞ İLE PERSONEL ALIMI

İktisat, işletme, İktisat, Bankacılık, Matematik, İstatistik, Bilgi ve Belge yönetimi ve Mühendislik bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği ilanda PYO personeli alımı yapılacak. En az 2 yıl tecrübeli olan, Office programlarına hakim, planlama izleme raporlama ve kontrol becerisine sahip, PMI proje yönetimi eğitimi almış adayların başvuru yapabileceği ilanda başvurular devam ediyor.

Uzman PYO personeli program yönetim ofisinde görev yapacak olan personeller alınacak. Adayların 5 yıl iş tecrübeli olması istenilmektedir.

Kıdemli Uzman PYO personeli alımlarında adayların en az 10 yıl iş tecrübesi olması istenilmektedir. proje yönetim ofisi çalışma tecrübesine sahip, office programlarına hakim adaylar başvuru yapabilecek.

Mühendislik işletme İktisat bankacılık bölümlerinden mezun adayların 5 yıl proje yönetim tecrübesine sahip olmasıyla proje yönetici olarak istihdam edilecekler.

Uzman proje yöneticisi kadrosundaki alımlarda ise 10 yıl iş tecrübeli olmaları istenilmektedir. Kıdemli uzman proje yönetici kadrosunda ise adayların en az 15 yıl iş tecrübesi aranacak. İlanlara başvurular için PTT teknoloji internet sitesi üzerinden açık pozisyonlara başvuru yapılabilecek. Detaylar için: https://goo.gl/oiUws1

Editör: TE Bilisim