PTT Dağıtıcı Alımı 2016

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi dağıtıcı alımı yapıyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesindeki dağıtıcı pozisyonundaki eksikliği tamamlamak üzere toplamda 30 adet dağıtıcı alıyor. Sizde Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi iş başvurusunda bulunmak için alt kısımdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 07 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki dağıtıcı pozisyonundaki eksikliği tamamlamak adına toplamda 30 adet Dağıtıcı alıyor. Alımlar KPSS puan şartı ile gerçekleşecektir. Adayların başvuruda bulunmaları için KPSS puanları en az 50 puan olması gerekmektedir. Alım şartları ve özel pozisyon şartları şöyledir:

GENEL NİTELİKLER:

     - T.C vatandaşı olan adaylar,

     - 18 yaşını doldurmuş olan adaylar, 

     - Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,

     - Yapılacak olan sözlü sunavda başarılı olan adaylar,

     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,

     - Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almıyor olan adaylar,

     - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmayan adaylar,

     - Daha önce çalıştığı yerden herhangi bir disiplin suçu ile ayrılmamış olan adaylar, 

     - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olan adaylar,

ÖZEL ŞARTLAR:

     - Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 Puan almış olan adaylar,

     - İki yıllık eğitim veren yüksekokullardan mezun, (Bölümler ilanın metnindedir )

     - En az B sınıfı sürücü belgesi ile A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (B ve A2 sınıfı Sürücü Belgesine veya Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikasına son başvuru tarihi olan 17/01/2016 tarihi itibariyle sahip olmak)

     - Her türlü iklim ve yolculuk koşullarında posta dağıtım işlerini yaya şekilde yapabilecek derecede sağlıklı olduğunu, erkeklerde en az 1.68 cm, bayanlarda en az 1.60 cm boyunda olduğunu, kilo ile boy arasındaki farkın 15’ten fazla olmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 11 Ocak 2016 tarihi ile 17 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapılacaktır. 

 

Editör: TE Bilisim